5 web buat duit dengan memendekkan url

5 web buat duit dengan memendekkan url

Harini saya nak kongsikan 5 web buat duit dengan memendekkan url. Apa maksudnya? maksudnya, bile korang pendekkan link yang panjang, contohnya link entri blog korang, dengan domain yang panjang tak ingat, dengan nama entri yang bertukar jadi permalink yang panjang, tak ke jenuh?

Mungkin korang dah biasa guna servis memendekkan url macam bit.ly, goo.gl dan sebagainya, tapi kalai korang rasa nak merasa buat duit dengan memendekkan url, ni saya nak kongsikan 5 web buat duit dengan memendekkan url.

pendekkan url dan buat duit Continue reading

Hasil carian :

(Visited 160 times, 5,351,231)

Buku Teknik SEO merah jambu berbaloi

Buku Teknik SEO merah jambu berbaloi dibeli.

Buku Teknik SEO merah jambu berbaloi dibeli itulah ungkapan yang saya nak beritahu kepada korang yang rasa ragu-ragu sama ada nak beli buku teknik Seo merah jambu ni.buku teknik seo merah jambu

Sebab saya sendiri beli ebook ni. Dan ternyata ebook ni sangat memuaskan nafsu serakah saya yang nakkan lebih ilmu seo dan ilmu affiliate. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 123 times, 5,351,231)