Perlukah bertukar ke wordpress?

Perlukah bertukar kepada wordpress?

Korang nak jadi lebih serius dalam dunia blogging dan terlintas dalam fikiran, perlukan bertukar ke wordpress? Kalau tanya saya, pastinya jawapan saya YA!!

Kenapa perlu bertukar ke wordpress? Apa kelebihan wordpress?

bertukar ke wordpress

Ok, ni saya cerita dari blogspot ke selfhosted wordpress ok. Kalau tak faham apa itu self hosted wordpress, boleh baca kat entri sebelum ni, apa beza wordpress.org(self hosted wordpress) dengan wordpress.com Continue reading

Hasil carian :

(Visited 145 times, 5,371,635)

oyeah… dah bukak balik…

Baiklah kawan2 semua… hari ni, bermula tepat jam 1200 tengahari tadi, sampailah tepat pukul 2300(11 malam) ni tadi, blog alongxp.com ni ditutup untuk kerja2 pengubahsuaian… FYI, sebelum ni rupa blog ni macam ni…

Alongxp.com

setelah 2 tahun lebih kekal dengan wajah blog ni… puaslah mencari wajah baru yang menarik di mata along, dok cari waktu mana yang sesuai nak buat renovation ni… akhirnya along decide create satu lagi blog hanya untuk test theme2 baru, dan akhirnya… siap pon costumize theme ni… seriusly.. susah gak nk costumize ni.. tapi bila dah siap,rasa gian lak.. rs cam nk buat lagi pulak.. hahaha… ok, skrg ni, jom kite g jengah blog2 awyn, nabihan dan makngah lak ok?

(Visited 71 times, 5,371,635)