sehari berpuasa

Setelah membujang kembali selama 2 tahun dan bermakna selama 2 tahun la kalau aku bersahur atau berbuka kat umah, aku akan bersahur atau berbuka sorg2, tapi tahun ni, dah ada org umah, terjaga la makan minum pakai aku,hehehe… sbb aku ni agak kurang rajinnye… tapi sejak dah ada isteri ni, makin malas,makin mengade2 lak… hahaha…

So semalam, sahur kurang ckit la aku makan, selalu klu isteri aku masak,aku makan 3 pinggan=2 kali tambah, Continue reading

(Visited 19 times, 5,333,657)

Blog review – azrijohan.blogspot.com

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia,kembali kite dalam rancangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan… review blog… hahaha… poyo… hehe…ok,kali ni aku nak review peserta pertama segmen review blog yang aku buat ari tu,dan masih dibuka,join la ye…

ok,ni blog beliau, klu pada gamba tersebut untuk ke blog beliau, rase2 cam sebelum ni blog die ni ada header, tak tau la die da remove ke,mmg xde ke, atau internet aku yang problem ke.

die ni hebat la…sbb baru beberapa bulan blogging,follower die da seribu lebih, da dekat same ngan aku yang da blogging da 2 tahun(kat blog ni)

ok, seperti yang dikehendaki dalam segmen review,die kena wat entri yang mengandungi perkara2 ni. Continue reading

(Visited 39 times, 5,333,657)

Blog review – skyboys89.blogspot.com

Assalamualaikum, Selamat Sejahtera dan Salam 1 Malaysia, to be honest, aku agak terharu bila ada gak yg sudi utk join segmen review mereview blog nih… antara yang dah join dengan jayanya(wat satu entri dengan detail yg diperlukan) adalah nooneknowzz, azrijohan, cikgu bahasa inggeris(suhaili) dan blogger yang saya nak review nih… skyboys

(ni screenshot blog die)

ok,blog die takde header(aku rasela…), tak kisah la tu, aku bukan sorg yg memandang sgt header, ade ke takde, aku belek header pon dlm 5 saat je kot, yang penting entrinye. Continue reading

(Visited 35 times, 5,333,657)