Anak Bapak…

Dua tiga menjak ni aku asik termenonton drama, movie yg berkaitan anak n bapak, atau lebih detail lg, cite psl hubungan anak dengan bapaknye yg da bercerai ngan ibunye, cam dlm post aku yg sblm ni, aku da penah nyatakan yg aku da divorce, aku tak tau la nak jelaskan mcm mana, tp dlm drama n muvi yg aku da tengok, ada 2 jenis hubungan yg jadi antara anak ngan bapak,due2 menyedihkan, satunye anak die jd benci ngan die, satu lg anak die jd rindu kat die, mcm aku ckp td ar, endingnye due2 menyedihkan, ye ar, klu yg anaknye benci tu mmg menyedihkan ar…klu yg jd rindu tu? tak sedih ke bile anak n bapak masih idup, tp xleh berjumpe sll, takleh hidup sebumbung sepanjang masa, takleh nak spend masa sama2 wlaupun masing ngah ada masa… ini sedikit sebanyak akan merosakkan pemikiran anak2…

puas aku jelaskan sume ni kat ex-wife aku masa memula bercerai, tp die xnk terima,  tp skang die kate die da sedar kesilapan2 die, tp die tak sedar, sume tu da terlambat, walaupun masih boleh diperbaiki, tp….benda ni akan jd lebih rumit…teramat rumit, kenapa aku jd rumit? sape leh jawab? sila la berikan jawapan anda…

Hasil carian :

(Visited 65 times, 5,371,650)