Backup nombor telefon

Backup nombor telefon

Ok, semalam saya dah kongsikan cara nak mengelakkan contact di handphone hilang, ingat nak sekalikan cara nak backup nombor telefon ni sekali, tapi entri tu dah panjang sangat, jadi saya buat satu entri lain.

Entri ni cara macam mana pengguna telefon pintar android nak backup nombor telefon yang dah sedia ada dalam telefon tu tanpa perlu menyalin atas kertas yang mungkin mengambil masa berjam-jam.

backup nombor telefon

Caranya tak la susah sangat pun sebenarnya, tapi agak mengelirukan sikit la kot.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 910 times, 5,335,132)

mengelakkan contact di handphone hilang

mengelakkan contact di handphone hilang

Saya nak kongsikan cara nak mengelakkan contact di handphone hilang, atau cara nak mengelakkan senarai nombor telefon dalam telefon pintar anda dari hilang.

Artikel mengelakkan contact di handphone hilang ni dah lama sebenarnya duduk dalam draft, idea nak kongsikan cara nak mengelakkan contact di handphone hilang ni dah lama dah saya nak buat.

Pertama kali terlintas nak buat entri mengelakkan contact di handphone hilang bila tengok ahli keluarga saya save nombor telefon kenalan mereka dalam telefon.

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 2,090 times, 5,335,132)

bukan nak kurang ajar,tapi sesekali kena ajar!!!

Hari ni aku kiranya bertindak agak kurang ajar la, sbb melanggar arahan dari pegawai atasan, bukan niat aku nak kurang ajar, selama ni aku buat je apa yang diorg nak,aku ikutkan jugak,cuma sekarang ni, aku dah muak ngan sikap sambil lewa diorang dalam melakukan tugas. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 307 times, 5,335,132)