Hadiah dah sampai…

haaa… ni lah yang aku dapat sempena memenangi GA oleh fieda… aku tiru ayat die kat sampul tu “hadiah sempoi jer… harap terima seikhlas hati…” huh… aku bukan takat terima seikhlas hati… aku terima ngan hati yang melonjak2… bukan apa hadiah yang diterima tu jadi ukuran, tapi sbb dapat sesuatu tu pn dah wat aku hepi, plus, bertambah hubungan ngan sorg lg blogger.. siap die bagi nombor telefon tu… ada sape2 nak nombor tpon fieda ni? Continue reading

(Visited 19 times, 5,330,552)

Aku menang GA wei… ko ada?

Alhamdulillah… rezeki mencurah2 ke ladang gandum… semalam dapat tiket wayang free, hari ni oshin bgtau aku, yang aku menang GA,

memula aku pelik gak, GA mana aku masuk? cam dah lama tak join mana2 GA sbb sibuk,lgpn cam dah xramai blogger wat GA skarang, yang buat segmen pn dah kurang gak… ok, so aku pon bukak link tu… masuk ke blog mylovely fieda. Continue reading

(Visited 26 times, 5,330,552)

OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya


haha…gile rajin aku join bnd2 ni 2-3 menjak ni… sdangkn giveaway ni utk pompuan,sbb adiah2 die utk pompuan,tp da blog owner kate leh join,join je ar…hahaha

 

 

Assalamualaikum….
Salam 1 Malaysia & Salam 1 Bloggers

Bermula hari ini, buat pertama kalinya OdahOne ingin menganjurkan satu GiveAway (GA) buat anda semua dengan hadiah-hadiah yang menarik
(Visited 23 times, 5,330,552)