Kereta sewa tawau sabah yang murah

Kereta sewa tawau sabah

Sambungan dari cerita homestay tawau sabah hari tu, kalau saya dapatlah pergi tawau dengan keluarga, tak kan lah nak duduk je kat homestay tu kan? Walaupun homestay tu serba lengkap, kita dah datang dari jauh mesti nak jalan-jalan kat tawau tu, so mesti nak cari kereta sewa tawau sabah kan?

Takkan nak bawak dari semenanjung pulak? Saya belum mampu lagi nak pasang sayap kat kereta saya, pintu pun belum mampu lagi nak pasang, inikan nak pasang sayap hehehehe.

Ok, pasal kereta sewa tawau sabah ni la kan…. Kalau orang dari sabah ke sarawak mungkin la tak jadi masalah.

Tapi kalau orang dari sarawak pon belum nak bawak kereta jauh-jauh berbanding dengan sewa kereta kat tawau. Contohnya macam kalau dari kuching, sarawak nak ke tawau, sabah

kucing ke tawau

mak aih… 24 jam? saya balik kampung 4 ke 5 jam pon dah lebih.

Saya saje lah test berapa jam dari tempat kelahiran saya, sibu, sarawak nak ke tawau.

dari sibu ke tawau

19 jam? huhuhu… naik flight pon dekat 4 jam, fuh…

dari kota kinabalu ke tawau

 

Kalau dari Kota kinabalu nak ke tawau, dekat 8 jam. keluar kereta, bengok badan. Itu minyak mau dekat 100 tu. Sungguh tak berbaloi… kita cuti nak enjoy, berehat, tenangkan otak dan badan.

kereta sewa tawau sabah - j3

Lagipun kereta sewa tawau yang di sediakan ni murah, lebih berbaloi dari memandu jauh-jauh. Kos minyak, maintanance nak bawak kereta sendiri silap-silap lebih tinggi dari rate kereta sewa j3 tawau ni. Tu belum kira jimat masa dan tenaga.

Syarikat ni sediakan perkhidmatan ambil dan hantar korang dari airport atau balik ke airport. Tak perlu nak pening kepala dah. Enjoy je percutian korang, bab rumah sewa siap, kereta sewa siap.

Kakitangan j3 ni boleh bagi korang bantuan apa je. Jadi korang boleh bercuti dengan gembira dan berjimat. Apa lagi mau?

Risau pasal transmision? tak ada masalah, kalau korang ni spesis yang kekok bawak auto, jangan risau, kereta sewa tawau j3 ni ada banyak jenis kereta, dari yang kecik, sampai yang besar, yang manual? yang auto? boleh pilih, tak ada masalah.

 

Bab harga? murah… dah la murah, lagi lama korang sewa, harga makin rendah.. memang sesuai sangat kalau korang kena outstation sampai berhari-hari, jadi kalau terasa nak sewa kereta di tawau sabah, atau perlukan kereta sewa di tawau, sabah, hubungi mereka ni

kereta sewa murah di tawau

email           : j3trader@gmail.com
sms/whatsapp : 013-5499-359
Selamat bercuti ke tawau ye…

Hasil carian :

(Visited 1,957 times, 5,365,666)

kereta tanpa pemandu meronda di berlin

Pada Jumaat lalu, 16 September, 2011 foto  pembantu Autonomos Labs PaulCzerwionka menyentuh pengimbas laser 360 darjah di atas satu kereta di Berlin, Jerman.Kereta tersebut dikawal oleh komputer yang memutar stering, bermula dan berhenti sendiri. Pengimbas laser 360 darjah di atas kereta, sistem GPS dan sensor lain memantau lalu lintas sekitarnya. Pemandu duduk sahaja atas sebab-sebab keselamatan di belakang kemudi. Pasukan Autonomos adalah sebahagian daripada Kumpulan Pakar dari Free University Berlin

Continue reading

(Visited 76 times, 5,365,666)

teknik blogging yg baru

siang tadi aku terbaca blog sorg blogger yg incomenye mencecah 4 angka melalui blog sahaja, iaitu eyriqazz.. dalam blog die mcm2 die citer…kebanyakkanye hal2 peribadi die(bukan bnd private k?) kebanyakkanya die citer psl diri die,family die,ape die buat,camne nk dpt income masyuk melalui encik nuffnang, pastu dlm tu die ade bergambar ngan blogger jutawan, a.k.a redmummy @ RM @kak red,so aku pon bace la blog redmummy nih, kat page about die tu,ade disclaimer, n satu bnd yg bg idea kat aku adelah ini… Continue reading

(Visited 18 times, 5,365,666)