lu langsi bro…

ari jumaat ari tu aku ajak sorg kawan aku g lepak minum sbb nak tengok surat yang die baru dapat, dok berbual2, tersebut la name sorg lagi kawan kitorg, “gebang” la senang aku letak name die, so takde la kawan2 laen terasa,sbb dlm ramai2 kawan2 aku,si gebang ni je yang suke ckp besar, cerita meletup2. yang laen tu suke gak bercerita, tapi most of them mmg diorg cerita benda yang betul,da n diorg buat ape yang diorg ckp. tapi mamat ni, carita nak buat itu, nak buat ini,tapi tak buat2. kadang cerita kecik,tapi die punya cerita macam bangunan besar, kalau cerita psl cacing,die punya gempak tu, mcm die jumpe ular sawa.

dan dalam byk2 kawan2 die, aku je yg selalu sound direct, selalu tegur direct. Hari tu,membe aku yang minum ngan aku ni bgtau, si gebang bengang ngan aku, die kate aku langsi…

tersenyum aku bile dengar. ni kali ke 3 aku dengar org kate aku langsi, 2 kali mmg org tu sms(ckp dpan2 xbrani la plak),skali ni aku dgr dari mulut org laen.

situasi pertama org kata aku langsi : Continue reading

Hasil carian :

(Visited 232 times, 5,367,041)

Osama bin Laden dah mati??

Adeh…kecoh tul kate mamat tu da mati… ape yang diorg nak sibukkan ngan Osama tu mati? bile aku search kat images.google.com, gamba2 ni je yang aku jumpe…

bile diperhatikan pada tone kulit tu leh agak tu photoshop… dan dengan ketangkasan sorg sahabat blogger(syuxer), die jumpe gamba ni… Continue reading

Hasil carian :

(Visited 50 times, 5,367,041)

Ape yg sy xsuke bile blogwalking?

ape yg sy paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaling xsuke bila blogwalking ade lah…

music yg auto play bile kite bukak blog die…

ek eleh mamat ni…suke ati ar nk masukkan lagu ke hape…

yeee… tull.. sy xckp pon salah… cume sy xsuke sbb sy pkai meksis berukben…

ada quota limit… music tu mempercepatkan pemakanan bandwith berukben nih…

pastu ltak kod utk lagu tu… kat celah2, ssh nk cr utk sy pastikan blog mana yg psg music nih, sbb sll sy buka lebih dr 1 tab, kdg2 xpsl2 blog yg xbersalah, sy da tutup, xsempat nk baca isi yg best tu…

harap pada blogger yg prihatin ngan mslh sy ni, harap leh la kirenye jangan set auto play…

klu buleh la… klu xleh xpela…

mesti ade yg ckp camni

“suke ati aku la… blog aku… suke ati aku la..”

so aku ade jwpnye..

“suke ati kau la… hahahaha”

(Visited 31 times, 5,367,041)