Penawar Gula Berlebihan Dalam Badan Anda

Penawar Gula Berlebihan Dalam Badan Anda

Dapatkah korang bayangkan penawar gula berlebihan dalam badan anda tu macam mana? Ibarat kalau korang biasanya buat air teh o, kalau biasa korang letak satu sudu, cuba letak 3 sudu, tak terminum kan?

Kalau tak ada gula pun tak sedap kan? kalau terlebih gula pun tak sedap, betul? Samalah gula dalam darah kita, kalau kurang pun tak boleh, telebih lagilah tak boleh.

Rakyat malaysia ni jaranglah ada masalah kurang gula, kecuali yang dah berpenyakit, telebih gula tu memang biasa, tak percaya tanya boboiboy hehehe.

Gula perlu dalam badan kita untuk ditukar kepada tenaga, tapi kalau gaya hidup kita jenis yang kurang mengeluarkan tenaga, kita perlulah cari penawar gula bagi mengawal gula berlebihan dalam badan kita.

Tahukah anda?

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 237 times, 5,371,962)

69?

hahahaha… mesti ade yg fikirannya dah menyimpang bile aku letak title 69 ni kan? huhu… come on… takkan la aku nak post psl bnd yg bukan untuk tontonan umum kat blog aku nih?mmg xla kan? juz nk bgtau… follower blog haku ni dah 69 org… tggl 31 org je lg utk smp kan ke 100 org… bile da 100 org, cam aku ckp dlm post aku sblm nih… la… aku akan wat contest…. n contest tu mesti la berkaitan ngan fotografi… so kepada insan2 yg minat ngan fotografi… bersedia la anda… ngan kamera anda,xkira la kamera henset ke kamera kompak ke,dslr ke… janji leh amek gamba… hadiah tu akan disediakan…so sape2 yg berminat… sila la jenguk blog ni sekerap mungkin ye… shari skali pon ok…

(Visited 14 times, 5,371,962)

Meninggal…

Suasana sedih menyulubungi kediaman arwah…

sanak saudara ramai yang datang menziarah arwah buat kali terakhir…

selesai dimandikan,dan disembahyang kan… jenazah dibawa ke tanah perkuburan…

korg mesti tertanya2 kan? siapa yang meninggal?

sebenarnya… Continue reading

(Visited 37 times, 5,371,962)