Stokin berdarah…

Ini bukanlah cerita seram sejuk… Along tak banyak pengalaman dengan benda2 macam tu.. just nak cerita benda ni je. Sempena krismas ni,  Kiseung Lee telah mereka satu beg darah(beg menyimpan darah) berbentuk stokin untuk menggalakkan orang ramai untuk menderma darah(baru teringat,along xderma darah lagi ni…).

stokin berdarahbeg darah

 waaa… menarik… jom kita singgah blog  panadol, cik peanut, kaloi tengok apa yang menarik kat blog diorang ni…

 

 

 

Hasil carian :

(Visited 238 times, 5,376,872)

One thought on “Stokin berdarah…

  1. nanti nak suruh jabatan transfusi kat spital aku keje ni order pack stokin berdarah ni a..hahaha..nice..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge