Status2 di facebook berkaitan Malaysia vs Indonesia

Aku bukan org yg minat tgk bole, tak kira la sape pon main, wife aku je yang minat tgk bola… hahaha pelik kan? bukan pelik sbb pompuan minat tgk bola,tp pelik sbb suami tak minat, isteri yang minat… dulu masa Piala Dunia, dia siap bwk jadual perlawanan bola dlm handbag die, siap die tulis keputusan setiap perlawan masa tu… aku?tgk bola pon ngantuk.. hahaha… tgk status2 kawan2(friends) aku kat fb…

agak2 berapa keputusan Malaysia vs Indonesia sebentar lagi

bilik tv asrama dahlia malaysia vs indonesia

go malaysia

good luck harimau malaya bersedialah untuk baham garuda

harimau malaya sudah mengaum malaysia boleh

malaysia boleh vs indonesia

Malaysia vs Indonesia berapa score agaknya ya

no wonder laaa game bola dah start rupanya yeke

penyokong malaysia tak boleh masuk stadium penuh sukan sea

perlawanan bola dan hubungan diplomasi

sebentar lagi akan bermula perlawanan bolasepak Malaysia Vs Indonesia di sukan SEA 2011 agaknya berapa skor musuh tradisi ni

siap sedia mahu tonton bola sepak malaysia vs indonesia

ok,sekarang kite g tengok blog kawan2 yg lain ni plak… si mira_nas, marina┬ádan atie ,┬ájangan lupa klik apa yang patut kat blog tu,drop komen,follow dan sebagainye… klu korg nak trafik blog korg naik,korg kena tolong org lain dulu tau…

Hasil carian :

(Visited 199 times, 5,366,989)

8 thoughts on “Status2 di facebook berkaitan Malaysia vs Indonesia

  1. aikkk..pelik benar bini bro yang minat lebih bola berbanding bro hehe..:)..dia sokong team mana dalam euro 2012 nanti hehe..cer tanya dia hehe..;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge