status aku


Well..blog adalah tempat utk luahkan prasaan kan? ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ “̮…
Aku sebernaye nak tegaskan kat sini,status2 fb aku ke twitter ke bbm ke hape,sumenye adalah yang lahir dar kata hati aku,apa yang terlintas kat kepala, sllnye lahir time aku sorg2, tengah menunggu ke sambil drive,aku nampak ape2 ke, tengah tgk tv aku terfikir ke camtula..
Kadang2 sbb nak luahkan perasaan, contoh tweet aku yg aku mengeluh,jgn bebankan org, aku tweet sbb bengang ngan segelintir org,yang jenis nak menang n mengikut org,tapi aku yang disuruh itu,disuruh ini.. Dah kemampuan kite sampai situ,kemapuan org laen lebih,dahla.. Xyah la nk ikut kemampuan org laen,kalau ko nak jugak,g buat sendiri,jangan suruh org laen yang pecah pale usaha utk ko,last2 nnt yg dpt name ko je,bukan aku pon..
Yang aku bengang tu,status aku tu ade lah org2 munafik yg mengejek2.. Adoooi.. Aku tak kacau ko pon,yg ko nk kacau2 aku tu nape?
Jgnla nak kate xde..aku cukup kenal korg ni.. Kalau org yg tak kenal korg sgt pon boleh nampak,inikan aku yg kenal korg smp ke dasar.. Kan korg tau prinsip aku,aku tak kacau ko,ko jgn kacau aku,nape nak kacau?nak membuat org laen xleh nk senang hati? Tapi nk wat camne kan? Korg betul.. Diam aje.. Kan?
Aaaaahhh.. Dah emo dah nih.. Нɑнªнɑнªªнaɑº˚ºªª.. Just nk ingatkan lagi skali,status2 aku,bukan nk jatuhkan org2 disekeliling aku.. Kecuali aku mmg nak tujukan,dan sllnye mmg aku buat terang2,bukan poyo2 berdua cam cerita tu korg berdua punye cerita je.. Status aku,tweet aku, adalah yg terlintas dlm pale n hatibaku.. Contohnye.. Kalau pakcik ni pkai kasut converse lg sesuai kot ngan baju tu.. ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ “̮

(Visited 67 times, 5,350,145)

3 thoughts on “status aku

  1. Нɑнªнɑнªªнaɑº˚ºªª syok sendiri la lu bro… u pon 2×5 sebenarnya Нɑнªнɑнªªнaɑº˚ºªª

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge