stalker? u r welcome

yup… sekali lagi entry emosi…

entry ni bukan untuk tatapan umum,ni aku tujukan KHUSUS untuk stalker yang busuk hati… sentiasa berfikir camne nak menyusahkan hidup aku, yaaa… walaupun aku sentisa mendedahkan diri aku secara terbuka. KAU!!! tahu yang akal aku panjang, sbb tu, ko dan mereka2 tak suka ngan aku,sebab korg tak mampu nk lawan aku. puas la korg berfikir, tapi korg tak mampu nk kawal aku, dan korg amik keputusan untuk hancurkn hidup aku.

yup… plan korg menjadi, hidup aku mmg hancur,tapi korg kena ingat, aku bersikap cam jepun, ibaratkan mcm ni… jepun kena atom,dan diorg merana, same cam aku, korg bom hidup aku, terkontang kanting aku dibuat korg. tapi korg tengok, camne jepun sekarang? diorg boleh bangunkan negara diorg,dari satu negara yg zero into hero, dan korg kena ingat, itulah yang akan jadi kat aku, from hero to zero.

hari ni ko ubah sesuatu, bnd tu aku da buat setahun lbh awal. hari ni korg bangga ngan kejayaan korg menindas aku, aku senyum je. sbb korg sbnarnye buka ruang untuk aku berdiri atas korg. korg kena ingat balik ayat aku 2 tahun lepas “mengalah tak semestinya kalah”,tapi aku yakin korg sll lupe. disebabkan korg lupe tu lah, langkah aku makin panjang, bile korg ingat balik,langkah aku makin panjang.

aku akan ingat setiap apa yang korg buat kat aku, dan setiap apa yang korg buat, ada meninggalkan kesan dan jejak, bnd2 tu aku gunakan untuk buat research. dan setiap apa yang aku research, aku semakin melangkah. satu cara untuk kalahkan aku adalah. KORANG MENGALAH!!!

semakin korg nk menang,semakin bnyk bnd yang korg tinggalkan dan lupekan. dan semua tu yang aku gunakan.

thumbs up stalker!!

(Visited 39 times, 5,369,498)

6 thoughts on “stalker? u r welcome

  1. Pingback: stalker? u r welcome | Komuniti Blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge