Software blogwalking…terbaek!!!

Ok,semalam, masa aku nak ping blog aku kat gengblogger, aku tgk kat chat box kat bwh tu yg chat kat fb tu ada 1 notification,so aku klik la… then terpapar camni…

so aku singgah la blog niza_cute tu,aku baca,die ada bgtau pasal software blogwalking, die kate die jumpe benda ni kat blog syazwan, so aku bukak plak blog syazwan ni, baca entri bertajuk Blogwalking Automatik Cepat dan Bijak.

Blog Walking Version 1.6
Perisian ini adalah percuma dan boleh di edarkan kepada kawan-kawan.
Pihak kami tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kerosakan pada komputer/laptop anda dan juga laman web anda sepanjang penggunaan perisian ini. Kami telah mencuba dan menguji perisian ini menggunakan antivirus dan tidak ada sebarang virus dikesan.
Sebarang ralat yang terdapat didalam perisian ini hendaklah dilaporkan kepada saya untuk diperbaiki bagi version seterusnya.
edyedy_c9@msn.comYM: edy_c9
Laman web: http://blog.sepaku.net

Ok,seperti yang korang lihat, software tu di create oleh edy, so aku pon download la software tu kat mediafire, then uncompress/unzipkan die,die guna .rar, so korang kena ada software winrar atau software archive yang boleh uncompress file tu. bile da uncompress,aku g bukak kat tempat aku uncompress td, ni ha filenye..

auto blogwalkingyang ada tulis blogwalking tu la softwarenye, file yang nama link tu adalah himpunan link2 utk diblogwalkingkan… ada 50 url dalam tu, kalau korang nak tambah blog2 untuk diblogwalking, korg letak url2 blog tu dlm notepad tu, satu url,1 line…

ni la rupa software tu… rupenye, bile kite klik kat link tu,automatik blog yang kite klik urlnye tu akan dibuka oleh default browser kite, ingatkan autoblogwalking tadi,baru nk seronok, jimat bandwith berukband aku,rupenye bukan,tapi… apa yang bagusnye…kite boleh simpan url2 blog2 feveret kite,mana blog2 yang ada elemen2 yang boleh makan bandwith berukband kite yang kite kalau boleh nk elak dari masuk,kite takyah masukkan, mmm idea yang bagus gak nih…

so, aku da masukkan separuh url blog2 yang pernah komen kat blog ni yang berjumlah 419 url, dan aku compress guna format zip, so korang tak perlu nk install winrar ke ape, terus je download application ni sekali ngan link2 tu,unzip dan guna je ok? download kat sini –>> blogwalking software.

p/s : tolong klik tweet,like, dan share kat atas tu ye? mekasih… jasamu dikenang… 😉

{prtm}

Hasil carian :

(Visited 124 times, 5,351,313)

33 thoughts on “Software blogwalking…terbaek!!!

  1. Pingback: Komuniti Blogger — Software blogwalking…terbaek!!!
  2. aku baru je nak share benda ni heheh..benda ni 2 hari lepas aku dah pakai kalau ada 1000 follower senak la jari nak blogwalking heheh..memang terbaek ar software ni.cam bookmark..just copy alamat link blog follower kita dan save kat notepad..pahtu run..memang pantasla..nice share bro..besok aku nak share benda ni…heheh..ada idea la gak besok nk post entri pe..hehe

  3. macam best je…nak kena try ni…

    New Entry: Shopping: Jubah @ Serikin dan Outing: Girls @ KFC

    Jom join contest jugak 1st GiveAway by Wan Myzura Collections

  4. akak kan, kalau resipi masakan, kjp je akak study. tapi kalau benda mcm ni…..huhu….mmg tak masak la, alamat tak mkn tengahari org rmh. bagaimanapun nanti nak study juga, nak celik IT org kata…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge