sin chan… her…her…her…(2)

merujuk kepada post sebelum ni sin chan… her…her…her… dek kerana aku rindu ngan budak nih…

so aku cari la kat youtube la…kat mane2 kat internet ni la…xjumpe2… satu ari tu aku jln2 kat econsave, kua dr c2..ade kedai cd… aku carik…jumpe poooooooooooooooon…akhirnya….

satu mlm dok melayan tgk citer budak nih…hahahaha… biasa ar…layan ckp budak2,ilang pnat…lupe mslh…huhu…

(Visited 31 times, 5,369,546)

26 thoughts on “sin chan… her…her…her…(2)

  1. daripada tengok hagemaru .. baik tengok shin chan .. walaupon ader unsur 2 lucah sikit .. tapi hagemaru lagi melampau .. cerita hagemaru pernh mengejek nabi ..

  2. cik zaza : nakal n sedikit gatal tp bijak… i liiiikke…
    gnesop : camne sy nk contact kamu?
    snow : mmg memang…
    kid : boleh je… halo2 ar…atau emel contact ke admin@kakicandid.com
    iqa : sy ni terlalu tua ngan awk… layan je… kite kena tgk dr sudut positif
    hazari : kureng ar ngan hagemaru tu,citer tu cam kelam kabut ckit….
    cimot : mekasih…
    ixora : mmg klakau pn…
    mizzniss : same2…
    cikpia : samela kite…

    sorry ye lmbt reply, xbrape chat la ari ni… :Sick:

    • aida : errr..alah..da gelapkn pon,ade gak yg perasan…hehehehe… wat bukak tutup botol…
      xemriust : xla susah sgt, hehehehe… tp suke sangat ar tgk…wat hilangkn stress dlm pale n ilangkn rindu…

    • hehehe….sy stuju ngan pendapat IM tuh… sy tgk nk releasekn tekanan yg ade dlm otak ni ha… yela…sin chan tu kan watak budak2,klu layan budak2 kan kite lupe dunia…hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge