shifudo benton…

ni..time ni aku br je sampai kat umah… baru blk dr FLL Body Forward tuh… huh…bestnye dapat tilam… ha… tajuk post tu adelah name makanan yg aku mkn tghari td… ni gamba nye…’

aku pon tak pasti ni makanan jepun ke hape…tp dlm set ni ada cam nugget,sayur-sayuran, sup yg rs cam tuak, tauhu yg laen rasenye dpd tauhu yg biasa mkn, sotong kurita hahahaha…nasi,udang, pastu ade lg satu yg sampai kemudian yg aku xamek gambanye… cam sushi ke hape ntah…die dibalut ngan cam daun yg dilenyek2(agaknye), dlm tu ada nasi ngan jejari ketam… nk kate sedap tu x brape pasti…yg pasti bertambah la pengalaman aku kan?kan?kan? hahahaha….

k ar…nk tdo… da bape ari mate ni mintak nk tdo ngan tenang…huhu…

(Visited 35 times, 5,375,635)

3 thoughts on “shifudo benton…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge