senyum

entri ni utk bg tau,supaya komen2 nmpk lebih ada soul, lebih meriah ngan adanya smiley nih…

so next time,kpd abang2,kakak2,adik2,makcik2 n pakcik2, klu nk guna smiley ni, camni caranya ye?

kat bwh dpd ruang komen tu, (mcm dlm gamba) ada tanda [+] Zaazu Emoticons, klik kat tanda tambah tu, nanti die akan terpapar camni…

so klik je kat mana2 emoticons atau smiley tu ye… br la ceria n ada emosi ckit komen ada…

selamat mengomen :Wink:

Hasil carian :

(Visited 62 times, 5,365,960)

14 thoughts on “senyum

  1. hahahaha…korg da wat aku cam kerang busuk,tesengih2 dpan laptop pagi nih…
    nohoho : wat la…nnt aku lak maen smiley kat blog ko… :Happy-Grin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge