Loading...

Semak keputusan UPSR melalui sms

Hari ini, 17 November 2011, keputusan upsr akan diumumkan, keputusan Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) akan diumumkan, satu sidang media akan di adakan esok di Kementerian Pelajaran Malaysia pada jam 9 pagi berkenaan analisis keputusan UPSR 2011.

Selain itu, anda boleh menyemak keputusan UPSR 2011 melalui sms yang disediakan oleh mySMS 15888, gerbang sms kerajaan Malaysia(dah macam iklan dah aku ni). apa yang anda perlu lakukan adalah :

taipkan UPSR {anka giliran anda} dan hantar ke 15888, perkhidmatan mySMS UPSR ini boleh mula digunakan bermula jam 10.00 hari ni sehingga jam 12 tengah malam Rabu, 23 November 2011.

ok,jom g jengah blog cik pora, cimot dan cik pia¬†¬†jangan lupa klik apa yang patut kat blog tu,drop komen,follow dan sebagainye… klu korg nak trafik blog korg naik,korg kena tolong org lain dulu tau…

Hasil carian :

4 comments
  1. pjah

    canggih budak2 sekarang..sms je dah tau result..tapi yg xbestnya diorng xleh nak rasa perasaan tgu result kat sekolah..cuak bro..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge