Semak keputusan UPSR melalui sms

Hari ini, 17 November 2011, keputusan upsr akan diumumkan, keputusan Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) akan diumumkan, satu sidang media akan di adakan esok di Kementerian Pelajaran Malaysia pada jam 9 pagi berkenaan analisis keputusan UPSR 2011.

Selain itu, anda boleh menyemak keputusan UPSR 2011 melalui sms yang disediakan oleh mySMS 15888, gerbang sms kerajaan Malaysia(dah macam iklan dah aku ni). apa yang anda perlu lakukan adalah :

taipkan UPSR {anka giliran anda} dan hantar ke 15888, perkhidmatan mySMS UPSR ini boleh mula digunakan bermula jam 10.00 hari ni sehingga jam 12 tengah malam Rabu, 23 November 2011.

ok,jom g jengah blog cik pora, cimot dan cik pia  jangan lupa klik apa yang patut kat blog tu,drop komen,follow dan sebagainye… klu korg nak trafik blog korg naik,korg kena tolong org lain dulu tau…

alongxp

Seorang juruteknik komputer, seorang jurufoto, seorang ham operator yang memegang callsign 9W2AXP, seorang suami, dan seorang bapa

4 Comments

  1. tuan cimot

    17th Nov 2011 - 2:00 pm

    maju skrg..xpyh pegi sekolah amek result pun xpe..hoho

    • alongxp

      17th Nov 2011 - 2:11 pm

      @tuan cimot, tau xpe… sblm cikgu anounce lg dah boleh check dah…

  2. pjah

    17th Nov 2011 - 12:40 am

    canggih budak2 sekarang..sms je dah tau result..tapi yg xbestnya diorng xleh nak rasa perasaan tgu result kat sekolah..cuak bro..haha

    • alongxp

      17th Nov 2011 - 12:44 am

      @pjah, tau xpe… silap2 ada yg baring atas tilam, sebelah mata je bukak, check result

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Archives

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,729 other subscribers

×