Selamat menyambut ramadhan Al-mubarak

Assalamualaikum n salam ramadhan buat sume kengkawan n pembaca blog aku nih, aku baru balik terawikh nih, tetiba teringin lak tulis blog nih lpas dengar tazkirah td,ustaz tu ckp, antara keseronokan berpuasa adalah ketika berbuka, masa sebelum bulan puasa,aku rasa sedih je,yela tahun lepas aku puasa kat umah sewa aku kat banting ni,aku buka sorg2,dari ari isnin sampai ari khamis,ari jumaat aku balik umah mak mertua aku,buka kat sana,sabtu ngan ahad buka kat umah,ngan bekas isteri n anak2 aku,aku ingat tahun ni dapat la aku berbuka kat umah aku kat banting ni ngan anak bini aku,tp tak sangka lak,jodoh aku ngan bekas isteri aku tak lama, bulan mac ari tu kitorg berpisah,tolong jgn tanya la kenapa,anggao jela jodoh aku ngan die sampai situ je…

balik kpd psl berbuka,wlaupun hajat aku tak kesampaian,tp nikmat berbuka tu ttp ada, Alhamdulillah… harap2 raya ni,aku tak rasa sedih ar…hmmm…tp ape pon,hidup kena teruskan gak, aku bercadang, lepas raya ni,aku nak teruskan aktiviti mencari side income,aku nak buat kaw2 punye, ape nak jadi,jadila, nak kumpul duit,nak selesaikan hutang2,nak kumpul aset, pastu nak cari teman hidup,(wlaupun calon lom ada lg hehehehe), mana tahan beb,4 tahun hidup berteman,tetiba takde lak teman bermanja…bangau aku…

doakan yang terbaik untuk aku,ok ar,sampai sini je ar,sok,klu aku ada masa,aku update lg blog aku nih,

Assalamualaikum..

(Visited 45 times, 5,365,964)

2 thoughts on “Selamat menyambut ramadhan Al-mubarak

  1. dua tiga biawak berlari,
    mana nak sama cipan belang,
    macam mana nak betulkan blog aku ni,
    takut nanti blog hilang.

    pisang gangsa dibawa jalan,
    masak lapan biji diatas freezer,
    selamat menyambut bulan ramadzan,
    semoga sihat aman sejahtere,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge