Selamat Hari mak…

Aku panggil mak aku dengan panggilan mak, pagi ni aku da wish,korg da wish, yeee…mmg bukan mei je hari ibu,hari2 pon hari ibu,tapi bile di declare ada hari khas camni,time ni la nk wish, kang kalau hari laen wish kang mak aku letak tangan kat dahi aku kang… “demam?” hahaha… so kalau korg nk buat baik,nak bg hadiah,hari laen pon leh, cume aku sbg lelaki,kan ssh nk ucap benda2 camni,tggu ade hari yg sesuai la nk wish…hehehehe… so sempena hari ibu ni,aku persembahkan lagu ni kat mak aku dan mak2 korg gak.(mak aku baca blog aku,mak korg baca blog korg?haha)

 

 

Kasih Ibu – Burn

Ketika aku dibelai
Kasih sayang mu terindah
Kau tersenyum bila melihat diri ini

Kini ku telah dewasa
Kasih dirimu tak berbelah bagi
Hanya pada diriku

Seharum bunga indah
Pelukanmu itu sayang
Bak awan biru melindungiku

Hanyalah kasihmu
Yang aku perlu
Tiada duanya untuk kubandingkan darimu

Hanyalah kasihmu…. ohh ibu
Biarlah bersemadi dalam hati
Buat selamanya ohhhh

Kau ternilai bagi diri
Kesungguhanmu mendewasakanku
Andai semua berubah akhirnya
Sinarmu hilang selamanya
Ohh…

Read more: http://www.liriklagumuzik.co.cc/2009/03/lirik-kasih-ibu-burn.html#ixzz1Lj5yt6fE

Hasil carian :

(Visited 26 times, 5,352,326)

14 thoughts on “Selamat Hari mak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge