segmen-saya nak mereview blog korg…

ade gak teringin nak menambah rangkaian sahabat2 blogger, dari yang ada sekarang kepada lebih ramai lagi, teringin aku nak review blog org…

(gamba xde kena mengena pon… hahaha)

tapi… ade ke yg nak direview?

kalau ade tolong bgtau saye dengan wat benda2 dibawah ni… boleh?

wat satu entri bertajuk ni la blog saye(saya boleh ditukar ngan aku, gua,name korg atau ape2 yg sesuai.)

tuliskan tarikh korg mule create blog, entri yg korg paaaaaaling suke dan entri yg paaaaaaaaling byk komen. tu je… yg laen serah pada ku… hahaha…

dan… cube bgtau kenapa korg nak direview,sbb nk mempopularkan blog ke, sbb nk memperbaiki blog ke,sbb ape ke…

amacam?ok x?

(Visited 37 times, 5,371,762)

48 thoughts on “segmen-saya nak mereview blog korg…

  1. assalam bro gua teringin nak buat entry untuk segmen ni tapi nanti balik umah baru nak buat. Satu soalan gua nak tanya cmner nak buat bloglist guna WP? gua baru jer tukar wP ni dari blogspot. Bole emel gua mustafa.ambran@gamil.com…..terima kasih yer….sorry kalau menyusahkan lu

    • @muse, ok bro, bloglist tu ko leh buat melalui links kat belah kiri tu, kalau nak buat yang cam blogspot tu, g kat sini… kat situ ada tunjuk, kalau nak detail bgtau,aku wat tutorial…

  2. Pingback: Alongxp, ni la blog suhailisarif.com | Suhaili Sarif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge