Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana

Tadi aku bukak la page blog ni kat fb dan aku nampak entri dari syuxermelankolia yang diautoping ke page tu. So aku pon bukak la link tu… die buat entri pasal segmen review dalam review, huhu…macam menarik, so aku pon nak join gak la…

ok,ni syarat2nye…

  • Buat entri bertajuk “Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana” (siap)
  • Letak header aku tu…dan linkkan ke entri ni.(klik pada header/banner wacanaku tu)
  • Bagitau la sikit kenapa nak di review…
  • owh…senang, aku nak direview sebab aku nak tau kekurangan2 yang ada pada blog aku ni yang perlu dan yang mampu aku perbaiki, mana yang patut aku kekalkan dan aku ubah, dan nak tau kelebihan atau apa yang ada yang boleh dijaikan sebagai satu kelebihan pada blog ni.(sikit kan?hehehehe)

  • Dah siap buat entri….tinggalkan link ke entri ni…ENTRI NI je tau…(entri kat blog wacanaku,ok, siap)
  • terima kasih

    (Visited 18 times, 5,352,395)

    17 thoughts on “Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana

    1. akhir2 ni kerap benar bro pembawa wacana tu buat mcm2 segmen kan..
      TK suka gak pegi blog ia..
      suka cara ia mnulis..

    2. review tu amat bagus untuk kiter ubah blog kiter agar mesra pengguna..hehehe..
      kete tu apik main gak..tapi x gerak2 ..haha

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge