Segmen Oshin : Umor Saye ……..

beberapa hari lepas, aku blogwalking, dan bloglist aku adalah keutamaan aku, so aku jengah blog oshin, blogger yang aku kenal masa segmen review bersama wacana. si oshin ni nak buat segmen, pelik gak segmen die nih… tapi senang,oleh kerana senang, aku nak join lah… huhu…

syarat – syarat ….
1. buat tajuk entry ” Segmen Oshin : Umor Saye …….. “
2. cakap la umor korang berapa..taknak la tipu tipu. sebab oshin tak tipu pon umor oshin. ngeh ngeh.
3. it’s up to you to Follow Me or I Follow You. ^__^
4. tinggalkan link kat entry oke !
5. ajak la kawan kawan join sama.
tu syarat2nye… ok, umo saya 17… caye tak? hahahaha… umo saye da tua dah… 26,12 september ni jadila 27… hehehehe

 

Hasil carian :

(Visited 24 times, 5,369,289)

2 thoughts on “Segmen Oshin : Umor Saye ……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge