SEGMEN: DIY!


header comel
  • Letak header ni kat entry korang dan link-kan kat entry ni.(siap)
  • Tajuk SEGMEN: DIY! (siap)
  • Tak kisah nak follow atau tak blog Opera Hidup ni. Tiada paksaan :)(siap)
  • Kemudian jawab soalan ni dengan nada spontan dan santai, tak perlu formal and protokol sangat nak jawab. hehe. Barulah tak tention nak baca. “Saya” dalam soalan dibawah ni adalah diri korang ye.(siap)
10 fakta tentang diri saya.
  • perokok
  • pemandu yang boleh wat org menjerit bile dok sblh…hahaha
  • internet addict,bia xde tv,jgn xde internet
  • pada aku,sume bnd dlm dunia ni adalah math n fizik dalam erti kata laen,ada rumus dan ada hasil, tau rumus yg betul,hasilnya betul
  • garang…bile perlu…
  • sombong (sebenarnye pemalu-serius)
  • cintakan ilmu dan guru yg paling aku suke adelah eXPerience,sbb tu aku guna nick alongxp
  • nk kate ensem tu mgkn ye…hahaha…tp xpasti,tp xtau nape,aku mudah buat pompuan rs nk bercinta ngan aku, smp ade membe mintak ilmu ngan aku camne nk ngorat pompuan,die kate aku pandai mengayat la(sbb ramai yg jatuh cite melalui sms,dan social network,yg dpn2 tu xramai sbb hidup aku klu didunia nyata byk lepak ngan membe2 lelaki n keje)so ladies, beware of me jgn nk test,kang menyesal.hahahaha…masuk bakul angkat sndr.
  • pemikiran aku susah org nk faham, sesetengah org yg typical malay akan ckp aku gile, yg not typical akan ckp,fikiran ko ni terlalu jauh,ko xlayak keje sbg technician,ko patut jd lbh tggi dr engineer. nk wat camne,xmampu nk balaja tinggi2
  • gadget lover,sume bnd aku nk canggih2 je…

10 perkara/perkataan yang selalu saya sebut.
  • orait
  • k
  • Assalamualaikum
  • InsyaAllah
  • owh
  • bro
  • ha?
  • aku
  • ape kes?
  • tolong
10 perkara “pertama kali” dilakukan dalam hidup saya
  • pertama kali g tgk wayang,sepupu yg ajak,serius aku jakun
  • pertama kali aku accident motor smp berdarah adalah tahun 2004,masa tu tulang jari kaki aku yg tengah patah, yg jari kedua dari kiri tersongket naik atas..aku xtau nk describe bhgn tu bhgn pe…
  • first time jatuh motor lpas 6 thn bwk moto ngan selalunya bwk motor bukan main layan corner,skali jatuh kat jln yg lurus. memalukn tul…
  • first time merempat adlh pd thn 2005, pjg citernye…huhu
  • pertama kali aku bwk moto adlh ms thn 1998, motor pertama aku bwk adalah vespa, hebat x?
  • first time aku beli handphone, handphone tu mic die rosak…bengang x?
  • pertama kali aku bukak internet adalah pd tahun 1998, kat taman intan,kluang, maen mirc.
  • first time jd ayah pd tahun 2006,ms tu aku hampir2 menitiskn air mata masa azan kat telinga anak sulong aku.
  • first time ada keta sendiri tahun 2009,ms tu rs bahagia gile beb.
  • first time g saloon tahun 2002,ikut membe g cuci rambut.
(Visited 20 times, 5,375,241)

12 thoughts on “SEGMEN: DIY!

  1. singgah balas.akak dah drop link, tapi tak tahu nk komen kat mana. Ingat nak baca semua artikel kat blog ni tapi x dpt tinggal dlm kebun broadband slow semacam. Syabas teruskan usaha anda semoga kebaikan boleh dikongsi dan kekurangan itu diperbaiki.

  2. bab ilmu mengorat tu yg xleh blah.haha.kaki ngorat rupenye;P

    samela nelly pon ade buat segmen ni singgah taw:) suke bercatwalk kat blog org especially yg wat segmen ni.hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge