SEGMEN: Aku disebalik dunia blog

  1. sila letak header saya ni..(da buat)
  2. tajuk: SEGMEN: Aku disebalik dunia blog(seperti di atas)
  3. jawab soalan2 yang sangat mudah ni..

a) ceritakan tentang diri korang ( kerjaya, keluarga atau apa2 je)
b) tujuan korang buat blog ni..?
c) selama korang berblog ni, apa yang korang dah dapat..?

ok…aku jwb ye… nama aku adalah Mohamad …….. bin Shabudin, berumur 27 tahun(trasa tua beb),single but not really available, single,bujang 4 tapi anak da 2 orang(korg fikir sndr la), anak sulong dpd 3 adik bradik kepada Puan Aminah dan Encik Shabudin.Dlm adik beradik,skang ni aku la yg paling kecik,adik2 aku sume da mcm pokok balak. Memulakan persekolahan ditaski ABIM(1990), pastu masuk darjah 1 di Sekolah Rendah Kebangsaan Sungai Buloh(nama skrg aku xtau,1991-1993), SK Bandar Baru Sungai Buloh(1994 dlm 2-3 bulan),SK Polis Depot(1994),SK Desa Tun Hussein Onn(1995-1996),SMK Desa Tun Hussein Onn(1997-1998), SMK Taman Kluang Barat(1998-2000),SM Teknik Kluang(2000-2001).

Tinggi lbh kurang 168cm, 65<berat<70, rupe agak ensem…wakakakaka… kulit agak gelap, bercermin mata sejak 1998. tayar kereta 195/55 rim 15, baru tuka dlm tahun ni jugak, henpon nokia e71 dan n900, kasut saiz 8,tp klu kat banting superbowl jd saiz 7.

Roti jala maniac. minyak kereta ada lg setengah masa tulis blog ni. Gitar da lame xmaen. Baju2 ari sabtu la baru basuh… Bulan 6 ni baru nk amek exam RAE… filter bio aura da lama gak xbasuh…kena check ni…

kenapa aku wat blog ni? acctually,asalnye aku nk create kakicandid.com sbg website photografi,tp xterkejar,sbb ms tu sibuk jd admin kat beberapa forum, dan kakicandid.com(masa tu pakai joomla) crash ms update, pada masa yg sama aku create kakicandid.com/blog sbb nk citer bnd dlm bentuk santai/xformal. lama2 aku lebih fokus pada blogging sbb lebih puas, fotografi wat gak,tp xde wat job lg la… sbb aku xenjoy wat bnd kerana duit,bile shoot utk saje2,beramal,ikhlas,lebih puas.

Sepanjang aku blogging ni,ape yg aku dpt e?bnd fizikal,aku dpt adalah wallet sempena contest teka gamba oleh fyna, bnd laen? xde selain dapat kwn2 baru…rs cam ada bestfriend kat alam maya ni lak…leh rujuk kat post sebelum ni…kisah aku dan blogging

ok, tu je..senang kan..?
kalau dah siap sila la pastekan URL korang kat sini ye..
tarikh tutup segmen ni 16/4/2011 jam 11.59PM

last but not least, jom baca psl maybank, korg mst xtau kan?

(Visited 23 times, 5,364,928)

20 thoughts on “SEGMEN: Aku disebalik dunia blog

    • @diden, aah ek? bagus la idea ko nih…mekasih…sbb aku mmg xde idea psl about tu… mekasih byk2, ni yang aku suke klu readers komen nih…
      thnx again bro, bro ke sis nih?

  1. owh umur 27 thun rupanya..heheh..hahahah bio aura plak x basuh filternya..emm along rupa2nya admin kepada beberapa forum..kiranya otai gakla dalam dunia maya internet ye..:),,nape dipanggil alongxp?minat windows xp ke?heheh

    • @syuxer, x otai mane pon…jd admin kat dua forum ni sbb asalnye dua2 forum pkai joomla… kebetulan ms tu sy tanye la,kenapa xinstall plugin ni,plugin tu,webmasternye lak ms tu br lg dgn joomla,so diorg up sy jd admin, tu je, ada 1 forum tu lak sbb diorg kekurangan org utk handle…so diorg mintak sy jd admin…
      saye pilih name alongxp sbb sy anak sulong, n ms blaja kat poli dulu,ade sorg lect soh perkenalkn diri,n tanya ape kuatan masing2,sy xtau ape kekuatan sy n ade sorg membe ni kate kekuatan sy adalah experience, windows XP tu singkatan dpd eXPerience… camtu la citernye…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge