Loading...

SEGMEN AHLAN WASAHLAN YA RAMADAN

Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1Malaysia, sempena bulan ramadhan yang akan tiba esok, Myung Dae telah buat satu segmen bertajuk SEGMEN AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN. klik link tu untuk keterangan lanjut.

 

UCAPAN RAMADHAN :

Sempena bulan ramadhan yang akan datang ni, saya dan isteri serta anak2 memohon maaf kalau2 kami ada terbuat salah, terkasar bahasa, tertumbuk, terterajang, terflying kick, terjentik taik idung, terludah ter…ter…ter… ape sume, dan kami memohon halalkan makan minum, hutang(kalau boleh la…hahaha), halalkan segala ilmu yang korg dah bagi kat kami, segala ilmu yang kami dah ambik secara lansung atau tak langsung, kami mintak halal… dan kami mengucapkan selamat menyambut Ramadhan Al-Mubaraq, semoga ibadah puasa kita diterima Allah… InsyaAllah…

Hasil carian :

10 comments
  1. marhaban ya ramadhan | muse place

    […] Sempena bulan ramadhan yang bakal kita menjelma esok gua nak share satu segmen bersama Myung Dae, yang dinamakan Marhaban Ya Ramadhan melalui brother alongxp. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge