mengelakkan gambar lucah tersebar

terdetik nak share cara macam mana nak mengelakkan gambar lucah tersebar di internet ni bile tengok artis la selalu jadi mangsa gambar lucah tersebar di internet. kadang-kadang video lucah yang tersebar. macam mana nak elak gambar lucah ke video lucah korang tersebar kat internet ke kat mana-mana lah… social network macam instagram ke wechat ke […]

Jam penggera masalah

Kenapa jam penggera masalah lak? Sebab jam penggera ni untuk orang yang bermasalah macam saya… saya boleh tahan mata dari tidur tapi seksa nak bangun… yang paling best sekali… saya boleh jawab call masa tdo… boleh teks(sms,whatsapp,wechat dan sebagainya) lpas tu tdo balik, bangun tdo saya tak ingat ape… Paling menarik sekali,bapak saya call waktu […]