Apa korang rasa bile kena tipu?

Sape yang seronok melonjak2 bila kena tipu? hari ni along ping entri keĀ group fb, then g la toilet jap, wat keje jap.. then tgk notification ada org komen lak kat post yang along goup fb,tgk ada org komen mintak vote untuk binatang yang akan dia bela… memula rs xnak bukak link blog die tu, tapi […]

Wechat kena block

Benda ni dah lama dah saya hadapi, ramai gila yang contact saya berkaitan wechat kena block atau wechat kena sekat dan minta buka sekatan wechat. Ada yang contact saya melalui email, ada yang contact saya melalui whatsapp dan ada juga contact saya melalui facebook, kebanyakkannya tanya macam mana nak buka sekatan wechat kena block. Agak […]

Belajar buat blog guna blogspot

kalau korang nak belajar buat blog guna blogspot, saya cadangankan jangan cari saya… hahaha… Sebab blogspot bukanlah platform yang biasa saya guna, apatah lagi kepakaran saya. memang tak lah… Ramai yang whatsapp, telegram, tweet, dan pm saya di fb nak belajar buat blog, malangnya nak belajar buat blog guna blogspot, terpaksalah saya mengecewakan mereka sebab […]

Kenapa laptop jadi panas?

Saya baru lepas servis kipas laptop sorang makcik ni, atau lebih tepat lagi servis sistem pengudaraan untuk pemproses laptop tu. Dan itu yang buat saya nak share sebab kenapa laptop jadi panas dan tips untuk mengurangkan sebab laptop jadi panas. Punca yang buatkan saya servis laptop makcik tu adalah sebab dia tunjuk error yang selalu […]