Review blog sensasi2020.com

Review blog sensasi2020.com Ok, hari ni saya nak review blog sensasi2020.com, salah satu blog ahli group whatsapp best blogger network,  group whatsapp rakan blogger yang banyak memberi faedah. Asalnya saya nak dicadangkan supaya review blog mahamahu sebab dia nombor 4 dalam list yang dicipta dalam group whatsapp best blogger network, tapi tuan kamil minta review […]

Backup nombor telefon

Backup nombor telefon Ok, semalam saya dah kongsikan cara nak mengelakkan contact di handphone hilang, ingat nak sekalikan cara nak backup nombor telefon ni sekali, tapi entri tu dah panjang sangat, jadi saya buat satu entri lain. Entri ni cara macam mana pengguna telefon pintar android nak backup nombor telefon yang dah sedia ada dalam […]

Aplikasi wajib ada dalam telefon saya

Ramai orang share aplikasi wajib android la aplikasi wajib dalam iphone la… suka-suka hati je kata wajib. Abis tu kalau diorang tak install? Dosa ke? Hehehe… gurau je… Apa pon,saya nak kongsikan la jugak aplikasi wajib saya install kat telefon saya. 1. Whatsapp – benda pertama kena install ni, mak saya yg umur 50 contact […]

Telefon pintar percuma dari Myeg

Semalam saya post gambar saya update telefon pintar percuma dari myeg kat instagram. Saya ada kata yang saya akan cerita penuh kat blog ni semalam kan? camni ceritanya… telefon pintar percuma dari myeg ni saya dah tunggu dari bulan 11 tahun lepas lagi, lepas tengok keputusan permohonan telefon pintar percuma dari myeg dah diluluskan. Lepas […]