Rezeki masing-masing

Tu rezeki masing-masing… tulah ayat aku pada sorang kawan aku baru2 ni. Membincangkan beberapa perkara. Antaranya pasal sorang kawan kepada kawan dia ni, buat bisnes kecil-kecilan je asalnya, tapi jenis murah rezeki, masyuk je… dia sendiri pun tak sangka, lepas tu saja-saja try buat bisnes lain, pon menjadi… tapi dugaannya, rumah tangga tak stabil, isteri […]

RF3 World Firmax3 Malaysia bukan produk automotif

Assalamualaikum dan hai pembaca alongxp.com. Anda terpinga-pinga dengan tajuk entri kali ini “RF3 World Firmax3 Malaysia bukan produk automotif”?. Jangan bimbang, bukan anda sorang yang terpinga-pinga. Sebenarnya, masa tengok geng best blogger network kongsi gambar pasal ranking seo untuk keyword RF3 World Firmax3 Malaysia ni saya tak faham juga. Bila baca barulah faham yang benda […]

Pesanan kepada budak-budak sekolah

Assalamualaikum dan hai kepada semua pembaca blog alongxp.com. Hari ini saya ada pesanan kepada budak-budak sekolah. Masa terdetik nak tulis entri pesanan kepada budak-budak sekolah ni, jam menunjukkan pukul 01:33 pagi, saya tengah menaip entri lain, tiba-tiba haus, bangun dari kerusi, pergi ke peti ais untuk minum, terlihat anak-anak saya. Masa tu lah terdetik nak […]