Kenapa orang dulu anak ramai

Penah ada orang timbulkan persoalan kenapa orang dulu anak ramai. Kalau 12 orang anak tu kira biase je… Kenapa orang zaman sekarang anak sikit? 5 tu dah kira ramai dah… standard 2 ke 3 orang je. Well… banyak sebabnya…sempena malam jumaat ni, saya buat 1 entri malam jumaat , jom kite tengok kenapa orang dulu […]

Wanita ditikam berkali-kali dikhalayak ramai

Wanita ditikam berkali-kali dikhalayak ramai Menurut descpition video ni di youtube, mangsa berumur 28 tahun tidak mengenali pembunuh, lalu berhampiran dengan pembunuh berusia 24 tahun dan kemudian ditahan dan cuba untuk ditarik ke KTV berdekatan. Lelaki itu kemudian ditahan polis atas tuduhan membunuh. Hasil carian : |tumblrbudak sekolah

Ramai orang tak suka la bila ko tipu…

huh… ape cer ni kan? tetibe menipu lak nih.. tetibe along buat entri yang berbau emosi terganggu ni ape ke pulak kan? ni pasal entri pagi tadi… sehingga jam 9 pagi td(3 jam stgh lepas publish), sebanyak 46 org like + sorg yg share di google plus, menunjukkan 47 org tak setuju dengan tindakan menipu […]

17 perkara yang ramai tak tahu pasal pengasas Apple

Pengasas Apple yang dah dimakan cacing ni di mati pada hari Rabu pada umur 56 tahun kerana penyakit barah pankreas(tul ke aku eja nih?) . Jobs yang misteri,seorang pengurus misteri meninggalkan banyak lagenda. Hari ini kita bukak cerita 16 benda yang korang mungkin tak tau pasal Steve Jobs nih… 1. Steve Jobs tak pnh habis […]