10 kisah benar yang aneh

10 kisah benar yang aneh 1.Lebah yang memberi penghormatan Kisah benar yang aneh ini berlaku di England. Margaret Bell membela lebah di Leintwardine, kira-kira 7 batu dari rumahnya di Ludlow, Shropshire. SSejurus kematiannya pada June 1994, mereka yang berkabung dikejutkan dengan kehadiran beratus-ratus lebah di satu sudut jalan dihadapan rumah Margeret Bell. Lebah-lebah itu kekal […]

Cerita hantu – kisah benar

Entri ni saya buat selasa malam rabu baru2 ni… masa tu saya nak melenteng (sejenis rokok dibalut sendiri) bila saya nak amek kertas pembalut tu, ada pulak sehelai rambut yang lebih kurang 2 inci panjangnya.. sedangkan rambut saya masa ni sangat pendek, baru je potong nombor 2 ari jumaat ari tu, so saya pelikla… rambut […]

isteri dera suami , pelik tapi benar…

ni pasal berita dalam akhbar metro semalam yang bertajuk Makin ramai suami didera,bunyi macam kelakar, macam mengarut je kan? dulu aku pon pernah ketawa, tapi sampai satu masa, aku percaya, dan makin banyak aku dengar. sama lah macam sorang cina,mekanik tempat aku selalu servis kereta, memula dia pon tak percaya, yalah, masyarakat kita biasanya akan menyalahkan […]

pelik… segmen ape nih? pelik..pelik

memang pelik,aku tak faham sbnarnye…serius, tapi xpelah…aku join jelah segmen yang si azrijohan nih anjurkan. aku tak faham nak buat ape sebenarnye,tapi die soh korg keep on smiling, xpe,jgn risau, xbaunye mulut tu kalau setakat senyum je, lagipon bau mulut org yg berpuasa tu lebih harum dpd kasturi disisi Allah s.w.t. senyum je cam si […]