Broadband mana yang terbaik?

“Broadband mana yang terbaik?” Soalan yang sering ditanya bile dah decide sama ada nak pakai streamyx atau broadband. Bukan senang nak jawab soalan ni… wlaupun macam2 promosi macam best yang dok ada kat tv, internet, radio dan lain-lain sumber media dan informasi, banyak yang kite nak tengok dan nilai sebelum buat keputusan. mana yg terbaik […]

Betul ke altel bagus ?

Banyak review, desas desus tentang altel ni, tak kurang juga kontroversi pasal altel ni. Orang kata altel bagus, line dia cantik, dok kat kampung yang ceruk pon boleh dapat, walaupun dia guna line celcom(orang kata bukan aku kata) tapi line dia cantik. Tapi aku tak dapat tengok bukti depan mata, betul ke altel bagus? Ada […]