Dapatkan semula nombor telefon dan contact

Dapatkan semula nombor telefon dan contact Beberapa hari yang lalu saya ada sharekan cara nak mengelakkan contact di handphone hilang dan cara backup nombor telefon, tapi apalah guna semua tu kalau kita tak boleh nak dapatkan semula nombor telefon dan contact yang kita dah backup tu kan? Jadi hari ni saya nak tunjukkan apa yang […]

mengelakkan contact di handphone hilang

mengelakkan contact di handphone hilang Saya nak kongsikan cara nak mengelakkan contact di handphone hilang, atau cara nak mengelakkan senarai nombor telefon dalam telefon pintar anda dari hilang. Artikel mengelakkan contact di handphone hilang ni dah lama sebenarnya duduk dalam draft, idea nak kongsikan cara nak mengelakkan contact di handphone hilang ni dah lama dah […]

Aplikasi wajib ada dalam telefon saya

Ramai orang share aplikasi wajib android la aplikasi wajib dalam iphone la… suka-suka hati je kata wajib. Abis tu kalau diorang tak install? Dosa ke? Hehehe… gurau je… Apa pon,saya nak kongsikan la jugak aplikasi wajib saya install kat telefon saya. 1. Whatsapp – benda pertama kena install ni, mak saya yg umur 50 contact […]

kehilangan mh370 – kemunculan pakar mengarut

orang pertama yang saya nampak post status facebook berkaitan dengan kehilangan mh370 ni adalah kak kujie, die post status die call kawan(kalau tak salah) die yang selalu ke beijing, die lega dengar suara diorang, mula la saya jd courius ape kah semua ini(baca dalam nada suara papazola). mula la scroll news feed fb, saya jarang […]