Tengok kartun macam budak kecil

Tengok kartun macam budak kecil Tengok kartun macam budak kecil adalah ungkapan yang di ucapkan oleh seorang yang kuno atau berfikiran cetek. Tu pandangan peribadi saya. Saya tak nampak rasionalnya mereka kata macam tu. Kenapa saya kata macam tu? Sebab mereka meletakkan had berfikir. Pada mereka: Tengok kartun=budak kecil. Baju pink=perempuan. Kenapa mereka taknak kata […]

kreativiti dari jari – part 3

      dah… cukup2 la tu… jom kite g blog hana, fahmi mahat, sarah dan like skali page alongxp di fb Hasil carian : |lukisan kartun |gambar kartun lucah |gambar lukisan kartun |kartun couple pegang tangan |gambar kartun berpeluk |animasi kartun jari |gambar lukisan lelaki |lukisan gambar kartun berpeluk |foto lukisan kartun |lukisan comel di […]

kreativiti dari jari – part 2

  errr… tetiba teringat kat david arumugam… hehehe      ok,jom kita melawat blog  kopi, ayung, siha dan support along dengan like page ni di fb   Hasil carian : |jari kartun |blog video awek main sorang |cara cara hasut awek ajak chat blue |gambar lukisan orang lelaki |lukisan orang bermain gitar |pic kartun unik kreatif […]

kreativiti dari jari – part 1

gambar kreativiti dari jari ni banyak sangat, kalau along nak masukkan semua sekali, jenuh.. so along buat 3 part, hari ni part 1, part 2 dan 3 akan datang, jengah2 la blog ni selalu ye… Jom kite reramai jengah blog tikaleh, wahidah, hani…  DAAAAAAAAANNN…  like page alongxp.com di fb ok?       Hasil carian : […]