Betul ke kucing ada 9 nyawa ?

betul ke kucing ada 9 nyawa? topik atau entri ni terbit dalam fikiran saya bila saya asyik ambil gamba kucing saya, cici, then saya cakap kat isteri saya, kalau orang macam makcik saya, mesti dia marah kalau ambil gambar kucing, sebab akan mengurangkan nyawa kucing tu… then wife saya cakap, betulla.. hahaha… saya dan kebanyakkan […]

pergi tak kembali… hayatilah…

sumber : blog teh secawan di facebook   Ikuti kisah luahan hati seorang sahabat kepada Allayarham Asri bin Ibrahim ini… Semuanya bermula dari satu panggilan, tengahari 12 Ogos 2009….   ASRI: Assalammualaikum! Man, anta kat mane?   AKU: Kat syurga… hehehe (gurau. Sebenarnya baru bangun tidur)   ASRI: Cit! ana pun nak jadi cam anta […]