Kenapa tak guna Power Bank je?

Kenapa tak guna Power Bank je? tulah soalan yang nak saya tujukan kepada gadis comel beberapa hari lepas lepas saya tegur dia pasal dia hidupkan enjin kereta myvi putih dia¬† semasa berniaga di car boot sales. Ok, dia kata tu 1st time dan 1st day dia masuk car boot sale, tapi come on lah dik […]

Saya je tak ada gambar, kenapa entah?

Saya je tak ada gambar, kenapa entah? Saya je tak ada gambar, kenapa entah? ke pasal sy xde komenluv tu kn.. adalah antara ayat persoalan yang ditimbulkan oleh eyfa writer dalam komen blogger pemurah bulan 3 yang saya terbitkan minggu lepas. Kenapa dia tak ada gambar dalam senarai blogger pemurah tu? Sebab dia tak register […]

kenapa upah mahal sangat?

Terdetik nak buat entri kenapa upah mahal sangat ni lepas tengok gambar yang sorang rakan blogger share kat fb die. gambar pasal sorang costumer yang belagak awalnya, bila designer bagi harga, dia gak yang kata mahal. So kat sini saya nak terangkan kenapa mereka ni, tak kira lah, designer banner, bunting, signboard, designer laman web […]

kenapa tak keluar display picture?

Kenapa tak keluar display picture? cube korang tengok gambar ni… kenapa tak ada keluar dispay picture?… tapi kenapa bile aku komen ade lak muke aku tu… entri kali ni ringkas je… just nak bgtau korg camne nak kasi avatar korang terpapar kat blog aku ni kalai korg komen, kalau korg tgk kat bahagian komen tu, […]