Jangan terpedaya dengan Penipuan Google Docs

Yup, tajuk memang menakutkan dan memang patut korang takut,terutama sekali mereka yang mempunyai akaun google patut takut dengan penipuan google docs ni. Tak tahu benda ni dah sampai ke rakyat malaysia ke belum, tapi kat luar negara ramai dah yang terima email ni dan dah terkena dengan penipuan google docs ni. Penipuan Google Docs ni […]

10 benda baik yang dilakukan Nazi

1. AutoBahn Idea bagi sistem lebuhraya telah diberi oleh nazi dan hingga hari ini mereka dikagumi kerana membahagi-bahagikan jalan bagi membolehkan kita pergi ke suatu tempat dengan lebih cepat tanpa had laju. Selepas diambil alih oleh Nazi, Hitler menggerakkan idea sistem lebuhraya antara negeri dengan kejuruteraan yang canggih. Projek harapan ini adalah satu medium bagu […]

Tanda-tanda awek tu dah sangkut.

Tanda-tanda awek tu dah sangkut ? sangkut camne? die dah tangkap syok ke, die dah cair ngan ko ke camtu la maksudnye… entri ni boleh dikatakan rentetan entri cara pikat perempuan yang saya tujukan untuk mamat dulu… yelah… dah pikat, so mestilah kita nak tahu status proses memikat tu camne kan? dah berjaya ke belum? […]

Segmen Adzriel AB : Nama pilihanku

Setelah sekian lama aku tak join segmen, hari ni aku nak join segmen yang dibuat oleh kak liza. segmennye mudah… camni syarat2 nye… 1) Mestilah nak kena ada blog/website. 2) Tajuk segmen : “Segmen Adzriel AB : Nama pilihanku“ 3) Letak gambar header blog ni dalam entry 4) Entry siap, letak link dalam komen entry […]