tick biru dalam whatsapp

tick biru dalam whatsapp Tghari td, saya ada reply whatsapp kat sorang insan ni yang tak ada dalam contact list saya, lepastu keluar double tick biru dalam whatsapp tu, ingatkan sebab dia bukan dalam contact list saya, tapi lepas ada orang share benda ni dalam group whatsapp, barulah saya tau kenapa ada tick biru dalam […]

Cara cari handphone yang hilang

Assalamualaikum dan hai para pembaca blog alongxp.com, apa khabar? Kali ni saya nak kongsikan cara nak cari handphone yang hilang. Tak payah fikir negatif sangat kata handphone kena curi ke kena ragut ke, walaupun kebanyakkan handphone hari ni dah besar buku teks sekolah, masih lagi kita boleh tercicir. Kalau masa handphone kecil dulu kata “tak […]

Aktifkan kad debit cimb untuk pembayaran online

Aktifkan kad debit cimb untuk pembayaran online Assalamualaikum(untuk yang beragama islam). Hai selamat pagi, selamat tenghari, selamat petang, selamat malam semua, sudahkan korang aktifkan kad debit cimb untuk pembayaran online? Mungkin ada yang terus balas sms dari cimb untuk aktifkan kad debit cimb untuk pembayaran online, pembayaran melalui telefon dan mail sebelum 22 disember 2015 […]

Cara nak baca whatsapp orang lain

Cara nak baca whatsapp orang lain Ramai betul orang cari cara nak baca whatsapp orang lain ni, saya pun tak tahu kenapa. Saya dapat tahu ada orang cari cara nak baca whatsapp orang lain ni sebab banyak sangat keyword berkaitan cara nak baca whatsapp orang lain yang digunakan dan membawa ke dalam blog ni. Walaupun […]