Loading...

macam mana nak buat password yang kuat

macam mana nak buat passowrd yang kuat atau pun dalam istilah yang biasa kita jumpa bila nak buat akaun gmail atau mendaftar kat mana-mana laman web adalah strong password. kenapa [terus baca]

Cara install wordpress melalui Softaculous

Assalamualaikum dan hai para pembaca blog alongxp.com, apa khabar? Hari ni saya nak kongsikan Cara install wordpress melalui Softaculous. Softaculous adalah salah satu skrip pemasangan-auto atau auto-installer script. Ia membolehkan [terus baca]

Cara senang backup bookmark mozilla

Cara senang backup bookmark mozilla Saya dah lama nak buat entri pasal cara senang backup bookmark mozilla ni, bukan setakat backup bookmark, dengan cara ni, kita boleh backup bookmark, history, [terus baca]

5 web buat duit dengan memendekkan url

5 web buat duit dengan memendekkan url Harini saya nak kongsikan 5 web buat duit dengan memendekkan url. Apa maksudnya? maksudnya, bile korang pendekkan link yang panjang, contohnya link entri [terus baca]