touch n go punye cerita… korg tau?

Bnd ni dah lame aku tau, dan aku rasa cam tak perlu aku nk publish bnd ni kat blog,tapi lepas aku bgtau kat membe aku soh topap je touch n go kat ic n die jwb “boleh e?”aku rs cam, ape salahnye aku share kan? sbb byk je bnd2 yg asalnye aku rase remeh, tapi […]

Bila lelaki berkereta, pompuan is dangerous driver

hahahaha…td aku jln2 blog,blog walking, aku terjumpe entri ni orang lelaki bila berkereta, mmm… ai cik panadol,cam nk melawan entri sy je lady driver sy je…hahahaha… ok la…bukan la nk bergaduh atau bertegang urat, dan saya pon xkan menangkn driver lelaki atau lelaki berkereta, just saje nk jwb entri kamu je… saya bukan la nak […]

lady drivers…

Pertama sekali, saya nak mintak maaf kepada semua gadis-gadis dan wanita-wanita yang memandu a.k.a lady drivers dan menunggang motorsikal, entri kali ini, pasti akan menyinggung perasaan anda semua. Saya terpanggil utk buat entri ni, lepas ramai yang tak puas hati dengan kenyataan Datuk Bung Mokhtar iaitu : ” KUALA LUMPUR 28 Mac – Sidang Dewan […]