Loading...

Download cerita baru

” Bro, download cerita baru “, “Apa cerita baru yang ada? dah download?”, “jap g aku dtg nak sedut movie baru-baru”. Assalamualaikum dan salam sejahtera para sahabat blog alongxp.com, well… [terus baca]

Kebaikan dan keburukan internet

Assalamualaikum dan hai para pembaca blog alongxp.com, hari ni saya nak cerita pasal kebaikan dan keburukan internet. Setiap benda yang dicipta pasti ada kebaikan dan keburukannya. Kita sendiri sebenarnya yang [terus baca]

macam mana nak buat password yang kuat

macam mana nak buat passowrd yang kuat atau pun dalam istilah yang biasa kita jumpa bila nak buat akaun gmail atau mendaftar kat mana-mana laman web adalah strong password. kenapa [terus baca]