Tips SEO yang saya amalkan

Saya ni bukanlah pakar SEO. Rasanya terlalu jauh kot. Tapi berdasarkan plugin yoast yang saya jadikan panduan untuk mendapatkan satu entri yang mesra seo dicampur dengan panduan dari Kitab Teknik SEO, tips seo itulah yang saya selalu amalkan , terjanalah trafik dari search engine yang merupakan sumber utama trafik blog saya ni. Tips SEO yang […]

Cara menyamar di internet

Cara menyamar di internet Cara menyamar di internet ni saya kongsikan secara tak langsung kepada seseorang yang agak rapat dengan saya di internet atau lebih tepat lagi di facebook. Macam entri hack whatsapp orang yang saya sharekan sebelum ni, ingin saya ingatkan di sini bahawa cara menyamar di internet ni saya kongsikan atas dasar ilmu […]

Cara nak baca whatsapp orang lain

Cara nak baca whatsapp orang lain Ramai betul orang cari cara nak baca whatsapp orang lain ni, saya pun tak tahu kenapa. Saya dapat tahu ada orang cari cara nak baca whatsapp orang lain ni sebab banyak sangat keyword berkaitan cara nak baca whatsapp orang lain yang digunakan dan membawa ke dalam blog ni. Walaupun […]

mengelakkan gambar lucah tersebar

terdetik nak share cara macam mana nak mengelakkan gambar lucah tersebar di internet ni bile tengok artis la selalu jadi mangsa gambar lucah tersebar di internet. kadang-kadang video lucah yang tersebar. macam mana nak elak gambar lucah ke video lucah korang tersebar kat internet ke kat mana-mana lah… social network macam instagram ke wechat ke […]