Tutorial cara guna google drive

Assalamualaikum dan hai para pembaca blog alongxp.com, kali ni saya nak kongsi tutorial cara guna google drive. Tutorial ni saya cipta lepas saya diupah oleh seorang client saya yang mintak saya ajar dia cara guna google drive. Asalnya dia mintak ajar cara nak buat google drive, tapi saya kata google drive tak payah nak buat, […]

Cara pasang widget blogger area di wordpress

Cara pasang widget blogger area di wordpress Cara pasang widget blogger area di wordpress ni saya buat lepas tuan blogger area mintak saya buatkan sebab banyak permintaan. MNH pun pernah mintak saya buat tutorial pasal wordpress.com, benda bila saya tak yakin saya mampu buat, saya tak akan janji, tapi kalau saya yakin saya mampu buat, […]

Cara pikat perempuan ?

korang kenal mamat? seorang blogger muda yang dah menjana pendapatan beribu ringgit sebulan dari blogging. Tapi tadi mamat tweet saya, broframestone,alya dan my ravea mintak tolong ajar cara pikat perempuan hahaha… cam nak gelak lak baca, ape kes lah mamat ni… To be honest mamat, aku ni playboy, haha… tapi tu bila xde steady relationship […]

Windows 7 paling banyak digunakan didunia

Kalau korang ingat lagi tak entri pasal xp dulu? alaaa… pasal pengakhiran windows xp tu… klu tak ingat,klik sini. ok.. entri ni dah beberapa hari dok terperam, hari ni baru alongxp nak release kan dia… Pada bulan lepas, oktober, Windows 7 akhirnya telah menunjukkan belangnya apabila OS(Operating System) ni memintas windows xp dalam jumlah penggunaanya… […]