Cara nak baca whatsapp orang lain

Cara nak baca whatsapp orang lain Ramai betul orang cari cara nak baca whatsapp orang lain ni, saya pun tak tahu kenapa. Saya dapat tahu ada orang cari cara nak baca whatsapp orang lain ni sebab banyak sangat keyword berkaitan cara nak baca whatsapp orang lain yang digunakan dan membawa ke dalam blog ni. Walaupun […]

macam mana nak buat password yang kuat

macam mana nak buat passowrd yang kuat atau pun dalam istilah yang biasa kita jumpa bila nak buat akaun gmail atau mendaftar kat mana-mana laman web adalah strong password. kenapa kita kena buat password yang kuat? terjamin selamat ke akaun kita bila kita buat password yang kuat ni?Jawapan bagi persoalannya kat bawah ni. Macam mana […]

Fakta tentang blog alongxp.com

Ini adalah satu entri yang menekankan berkenaan fakta tentang blog alongxp.com yang patut anda tahu. Fakta tentang blog alongxp.com #1 Satu blog peribadi yang secara asasnya berkongsikan hal berkaitan dengan teknologi Secaara khususnya blog ini adalah blog yang berkongsi fakta tentang teknologi. Berkongsi bagaimana menggunakan teknologi terutama sekali teknologi ICT Berkongsi apa yang anda perlu […]