review blog mrhanafi.com

review blog mrhanafi.com Ye, hari ni adalah giliran untuk saya review blog mrhanafi.com pula selepas saya review blog sensasi2020.com. Blog mrhanafi.com adalah blog nombor 8 dalam senarai blog ahli best blogger network, satu group whatsapp yang banyak memberi kebaikan kepada ramai blogger. Group whatsapp ni mempunyai ramai blogger-blogger yang otai tapi tak sombong malah tak […]

Ilmu Blogspot Blogger Malaysia

Pelik tak baca tajuk Ilmu Blogspot Blogger Malaysia tu kat blog saya ni? saya pakai blogspot ke nak share ilmu blogspot ni? baca bebetul tajuk tu… Ilmu Blogspot Blogger Malaysia¬†maknanya blogspot, blogger… cam saya ni, kire blogger ar.. so saya nk share la Ilmu Blogspot Blogger Malaysia yang saya ada ni, walaupun seciput. Saya ni […]

Kenapa orang suka cerita korea

Dulu aku tak faham apsal orang suke sangat dengan cerita korea ni… masa aku blaja kat poli la start tau pasal cerita korea ni… sorang classmate aku ni suka sangat cerita korea la cerita jepunla.. aku tak amek port sangatla benda-benda tu semua… pastu masa aku lepas bercerai.. aku rapat ngan geng2 ft17 kuala langat […]

isteri dera suami , pelik tapi benar…

ni pasal berita dalam akhbar metro semalam yang bertajuk¬†Makin ramai suami didera,bunyi macam kelakar, macam mengarut je kan? dulu aku pon pernah ketawa, tapi sampai satu masa, aku percaya, dan makin banyak aku dengar. sama lah macam sorang cina,mekanik tempat aku selalu servis kereta, memula dia pon tak percaya, yalah, masyarakat kita biasanya akan menyalahkan […]