Belajar Photoshop cepat dan mudah v1

Apa saya maksudkan dengan belajar photoshop cepat dan mudah ni adalah sebab kita belajar apa yang penting dan digunakan secara umum. Maksudnya yang tak berapa penting tu saya tak cover. Kita belajar photoshop cepat dan mudah supaya kia boleh gunakan photoshop untuk banyak kegunaan. Apa guna belajar banyak benda yang kita belum tentu nak gunakan kan?, sudahnya […]

Selamat datang 2015, selamat tinggal 2014

Selamat datang 2015, selamat tinggal 2014 Saya nak mengucapkan Selamat datang 2015, selamat tinggal 2014 dengan harapan tahun 2015 ni kehidupan saya dan orang disekeliling saya akan jauh lebih baik dari 2014 yang penuh suka dan duka (banyak duka dari suka sebenarnya) Gambar kat atas ni saya buat sempena entri Selamat datang 2015, selamat tinggal 2014 ni, […]

satu lagi blog baru

kalau siapa yang perasan tu akan perasan lah, kalau siapa yang tak perasan tu saya nak bagi tahu yang saya ada satu lagi blog baru iaitu blog.alongxp.my sebenarnya bukan satu je blog yang baru saya buat, masa saya setup blog baru ni, saya setup lagi 4 blog, campur blog yang saya nak tonjolkan ni, total […]

Bosan dengan komputer

Macam yang saya nyatakan dalam entri sebelum ni… Blog saya lebih kepada blog geek. Iaitu benda yang melibatkan komputer dan teknologi maklumat. Tapi kalau tgk akhir-akhir ni tak banyak benda berkaitan komputer saya kongsikan. Sebab ada kalanya saya bosan dengan komputer. Ada kalanya saya nak jadi orang biasa. Bukan “pakar komputer” macam yang orang selalu […]