Cara nak ayat awek ajak….

Tertarik dengan status fb penulis blog ohpilihanku, buat saya rasa macam nak je buat kelas atau tutorial atau entri tentang cara nak ayat awek ajak…. Cara nak ayat awek ajak apa? Mesti korang harapkan cara nak ayat awek ajak main kan? Sebab itulah kata kunci atau keyword yang orang selalu cari kat blog ni. Walaupun, […]

Isu boikot low yat

Isu boikot low yat tengah hangat time aku buat entri ni… Asalnya aku nak buat status kat facebook, tapi dek kerana status dah panjang sangat tahap entri, baik aku buat entri terus. Tulah padahnya bila dah terlalu amalkan ilmu dari buku seo, terhebat sangat buat ayat. Berbalik kepada isu boikot low yat, pejam celik, dh […]

kehilangan mh370 – kemunculan pakar mengarut

orang pertama yang saya nampak post status facebook berkaitan dengan kehilangan mh370 ni adalah kak kujie, die post status die call kawan(kalau tak salah) die yang selalu ke beijing, die lega dengar suara diorang, mula la saya jd courius ape kah semua ini(baca dalam nada suara papazola). mula la scroll news feed fb, saya jarang […]

Panduan menunaikan solat setelah lama meninggalkanya

Tidak dinafikan ramai umat Islam zaman sekarang yang tidak mengerjakan solat. Tapi aku percaya ramai di antara mereka pernah dididik tentang kewajipan solat dan pernah mengerjakannya. Mungkin akibat kelekaan duniawi, ibadah suci itu telah terperosok, jauh di dalam lubuk hati, sama ada sedar atau pun tidak. Yang nyata, aku tidak pernah berasa benci atau marah […]