#lynkbloggerdinner menyesal

ni cerita hari jumaat yang lepas, bila mana saya turut dijemput ke satu event blogger yang saya kira agak mewah juga la walaupun di hotel 4 bintang iaitu #lynkbloggerdinner. Saya tak banyak pergi event blogger, tapi bukan tak pernah langsung, biasanya di cafe-cafe, dewan… tapi kali ni di hotel dan yang pastinya event #lynkbloggerdinner ni […]

shin chan … her…her…her…

Korang kenal die ni sape? name die shin chan… aku da landing kat tilam da td… mate da letih punye pasal… pastu terlelap… ntah camne ntah… leh teringat lak kat budak nih… hahahaha… dulu bekas isteri aku minat gile kat katun nih… aku teringat masa die sakit (masa tu lom kawen lg)… aku dtg melawat […]