Persediaan menyambut hari raya aidilfitri

Persediaan menyambut hari raya aidilfitri Kali ni saya nak share persediaan menyambut hari raya aidilfitri yang saya buat untuk tahun ini. Tahun ni macam beberapa tahun yang sebelum ni, saya balik ke negeri johor, tak kiralah giliran belah saya atau belah isteri saya, kami tetap akan balik ke johor. Kami balik ke johor sebab isteri […]

Broadband mana yang terbaik?

“Broadband mana yang terbaik?” Soalan yang sering ditanya bile dah decide sama ada nak pakai streamyx atau broadband. Bukan senang nak jawab soalan ni… wlaupun macam2 promosi macam best yang dok ada kat tv, internet, radio dan lain-lain sumber media dan informasi, banyak yang kite nak tengok dan nilai sebelum buat keputusan. mana yg terbaik […]